Hanna Loffart

Hälsoträff

Igår tog jag mig igen en hel jobbdag med feber. Tre tröjor och dubbla filtar och en hel del Alvedon fick mig att stå på benen.

Igår kväll hade jag Hälsoträff här hemma. Det var Veronica och Cathrine från Hälsokällarn som var här och håll i en träff. Så 8 tjejer var vi som var nyfikna på vad som sulle ske. Alla fick chansen att scanna sig och sen höll de i en liten ”lektion” och en hel del smakprover av allt möjligt. Det var väldigt uppskattat, både av mig och tjejerna.

När det var slut så var några kvar en stund och det blev en hel del babbel och diskutioner och vad man ska göra, hur man ska göra, vad man ska äta, vad man ska träna osv. Jag som går varje tisdag till Hälsokällarn är redan inne i det och VET vad man ska göra. Det gäller bara att göra det också. För min egen del så handlar det inte om att gå ner i vikt, utan att lyckas förvandla kroppens fett till muskler istället. Och hur gör man det? Enkelt svar egentligen – protein!

Nu har jag precis kommit hem från jobbet. Jag har fortfarande feber, men var tvungen att gå till jobbet imorse och fixa med lite. Men nu ska jag ligga här på soffan hela dagen har jag tänkt! Ikväll spelar mina favoriter Scotts på Safiren, men det kan jag ju glömma. Tusan!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna - Mamma till Lowa & Wilton

    Det hade varit jättekul och intressant att vara med på hälsoträffen, men tyvärr passade inte dagen och tiden mig den här gången. Låter läskigt med den där scanninen, haha. Får du ställa dig på den varje vecka när du är på mötet för att se något ”resultat”, eller hur ofta scannar du dig?

    MEN vad ni är sjuka. Tycker synd om er, att det bara går runt runt hela tiden. Dagisbaciller är inte att leka med. Vi har klarat oss ganska bra *peppar peppar*.

    Måste fråga, vart köper du pärlor/pärlplattor till dina barn? Ser ut som dom är lite större än ”vanliga” pärlor?

    Ha det bra och krya på dig/er. Många kramar Anna

stats