Hanna Loffart

Handtag i tvättstugan

Igår när jag åkte hem från jobbet så stannade jag till och köpte skruv.
Emil var nämligen ledig igår, som alltid på måndagar. Det betyder i sin tur att vi har lite tid tillsammans på eftermiddagarna/kvällarna. Så igår åkte skruvdragaren fram. Han satte upp handtagen i tvättstugan bland annat. De har legat ett tag och väntat. Vi körde på samma variant som vi gjort i sovrummet om ni kommer ihåg? Ni kan se bilder från det HÄR.

Hur som helst. Jag köpte svart läderrem på metervara och så skruvade Emil upp dom. Jag väntar in en till grej, men det visar jag senare när jag fått hem det. Handtagen på underskåpet blev helt fel, Emil och matte alltså! Men vad fasen, det är en tvättstuga och ingen som ska se iallafall.

Det är en fröjd att vara i tvättstugan nu, kan man säga så? Jag är SÅ himla nöjd över att det är vitt och fräscht där inne, att avfuktaren gör att tvätten faktiskt torkar på ett dygn.
DSC00145 DSC00146 DSC00147

Thristan och jag röjde lite i förrådet igår. Han hittade en kartong med Thiaras växa-i-kläder. Och det var bra att vi öppnade den nu, för där låg det kläder i 86 (som hon har nu) och massor i 92, som hon faktiskt börjar växa i. Så vi plockade in allt och nu hänger det MÄNDER av nytvättade kläder på tork. Vi har nämligen förmånen att få ärva kläder av en av mina bästisars dotter. Jättefina kläder som vi med tacksamhet tar emot. Ser fram emot att få vika in allt i Thiaras garderob.

DSC00151

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats