Hanna Loffart

Hej fredag!

Oh, det var med lite sorg i hjärtat som jag vinkade hejdå till mina småkillar imorse. Emil körde dom till dagis och jag tog cykeln till jobbet. Det kändes lite extra tungt då jag varken kommer hämta dom på dagis idag och troligtvis inte vara hemma när de kommer hem och lägger sig på söndag. Han-som-inte-får-nämnas-vid-namn ska hämta dom på dagis idag och sen ska de vara hos honom i helgen.

Jag drar iväg på festligheter imorgon och kommer inte hem förrän söndag kväll. På tal om det, jag har tappat bort inbjudan! Panik, eller vad? Vet inte om man behöver ha med sig den iofs nä man ändå har osat. Måste ta reda på det!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats