Hanna Loffart

Hej svejs skrivbordshörna

Nu är mitt skrivbor ett minne blott. Jag fick för mig att sälja det och det hämtades i förrgår.
Men jag tänker som så, om det inte är använt mer än två ggr (för Yatzy-spel) på tre år så behövs det inte.

Det är bara orsak till bråk, då min familj (läs; den äldsta…) har en tendens att lägga grejer där bara. Det har liksom inte ens kunnat GÅ att sitta vid det. Så nu fick jag nog. Jag ska flytta upp en skåp hit istället och så sätter jag in ett litet skrivbord i vårt sovrum istället.

Men men, så här såg det ut under allt bråte:

img_5606.jpg

img_5608.jpg

img_5607.jpg

img_5609.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats