Hanna Loffart

Helgen

Bloggen har legat nere ett dygn för driftunderhåll. Varför är det alltså så att man får ett skrivsug just då? Haha. Nu tycks det dock fungera bra igen. Skönt det, för lite abstinens får man ju. Jag har ju trots allt bloggat i 16 år nu, det är halva mitt liv.

I fredags tänkte jag sluta tidigt, men fick besök på jobbet och kom inte iväg förrän ”vanlig” tid. Jag hämtade upp Thristan hemma, så åkte vi och köpte fika. Emil har legat sjuk sen i torsdags, så jag tog med barnen ner till grannarna för tacos och lek på kvällen.

Igår höll vi oss mest hemma, det var så kallt ute och det finns ingen i vår familj som gillar varken kyla eller snö direkt. Jag och Thexas ordnade med inbjudningskort till hans barnkalas nästa helg och så åkte vi runt och lämnade dom. Det blir fotboll för hela slanten i gympasalen, precis som han önskat ett helt år. Ni kan tro att han längtar.

Titta på det här fikabordet som barnen ordnade åt sig själva då!
Jag hade inte ens sett det (stod i tvättstugan och de frågade om de fick fika) så hade Thexas tagit den här bilden. Lik sin mamma som fotar allt, ja…

Till kvällen blev det hämtmat då jag inte hade lust att laga mat, Emil var ändå inte hungrig eller sugen på nåt och barnen önskade pizza och sushi. Så vi köpte hem både pizza, sushi och wok – alla nöjda.

Emil gick och la sig efter maten runt 18.30 och somnade för natten då. Inte så pigg alltså. Jag och barnen plockade fram lördagsgodiset och såg på barn-tv i väntan på Melodifestivalen. Thiara gick och la sig när det började, då bad hon om välling och sa att hon var trött. Det är så skönt att hon aldrig bråkat vid nattning och att hon faktiskt säger till när hon är trött.

Men jag och pojkarna satt uppe och kollade. Vi var rörande överens om att det var den sämsta deltävlingen med få bra låtar. Vi hejade på Rolandz, jag tycker faktiskt att låten var både bra och rolig!

Om en stund ska Thexas på kalas i gympasalen igen. Det är tredje kalaset där på fyra veckor nu, och så hans egna nästa helg. Haha. De har ju gemensamma intressen i alla fall.

Själv ser jag fram emot kvällen, jag ska nämligen se Pernilla Wahlgrens show tillsammans med vänner. Och innan det middag på Pinchos. Emil känner sig skönt nog lite bättre idag, så då kan jag åka hemifrån med ganska gott samvete ändå.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats