Hanna Loffart

Helgen – konsert, bröllop och förrådsrensning

Jag tänkte, av ren vana, skriva att helgen gått fort. Men det har den nog inte. Jag har inte mått helt bra och därför har det gått i ganska lugnt tempo.

I fredags var vi i Eskilstuna på konsert och såg GES. Konserten var så himla bra verkligen och de spelade massa gamla godingar (det finns ju inte nya låtar direkt) Väderprognosen visade dagen innan hällregn, men inte en droppe kom det.

På vägen hem började jag känna mig mosig. Trött i huvudet och ont i halsen.
Tog en Alvedon när jag kom hem och somnade snabbt.

Vaknade dock med feber (inte så hög, det får jag sällan) Kände mig slut i kroppen och hade ont i halsen.
Så typiskt då jag skulle sjunga på bröllop.

Det var fina Sandra och Axel som gifte sig. Vi är bekanta genom att barnen är jämngamla, så det var så roligt att få vara en del av deras dag.
Det gick ändå bra att sjunga i kyrkan, med små missar av kantorn dock. Inget jag kunde göra något åt.
Men jag var så slut efteråt! Åkte hem och la mig på soffan med barnen en stund.

När jag vaknade idag mådde jag bättre. Öm i halsen, men ingen feber eller så. Skönt!
Vi bestämde oss vid frukost att ta en ordentlig förrådsrensning. Vi har SÅ mycket skit verkligen. Sånt som inte använts sedan vi köpte huset för 5 år sedan. Så nu kastade vi i princip allt! Och herregud, vilken skön och befriande känsla! Vi gav bort lite saker från bröllopet och en bilbarnstol, men annars åkte allt på soptippen. Vi fyllde sju säckar och en hel kärra med möbler. Och än har vi en hel del kvar att göra oss av med. Men det får bli en annan helg det.

Vi hittade några kartonger med mina gamla leksaker som mamma sparat åt mig.
Himmelriket för Thiara som satt och lekte hela dagen med alla grejer.

För sen tog vi en paus och gick till min kusin Martin som fyller 20 år idag. Bullkalas och träffa släkten.

Ikväll har vi bara förberett inför veckan, vardag igen.
Handlat, förberett matlådor, packat gympaväskor, pumpat cyklar osv.
Nu ser vi på en skitläskig serie på Netflix, jag skriver här samtidigt så jag inte vågar kolla. Haha.
”Marcella” heter den om du vill se nåt riktigt spännande.

Nu känner jag mig dock rätt mosig igen, ska ta en Alvedon nu innan jag lägger mig. Kikade ner i halsen och det ser ut som jag blöder? Har dessutom en ond blåsa och en på väg på tungspetsen. I värsta fall betyder det noll prat och flytande föda i två veckor. Suck.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats