Hanna Loffart

Helgen som var.

Vi har haft en väldigt lugn helg. Thexas åkte till han-som-inte-får-nämnas-vid-namn i lördags, Thristan var ju redan där. Jag och Emil tog en tripp till Norrköping för lite shopping. Dock kom vi iväg rätt sent och hann inte med så mycket innan butikerna stängde. Men jag fick med mig en jacka (tokfynd på rean) och två linnen hem. En fin skjorta till Thexas också.

På kvällen så var tanken att vi skulle äta middag och gå på bio med två vänner. Men det krockade med deras planer, plus att det inte gick nån bra film. Så vi struntade i det. Istället så åkte jag hem till fina Emeli där hon hade bjudit in lite fina tjejer. Vi hade riktigt trevligt några timmar och styrde sedan kosan mot Statt, där Emil också var. En väldigt rolig promenad ner på stan. Haha.

Kvällen i bilder. Allt gott som stod framför mig i form utav godis och chips lät jag bli. Inte en enda bit! Var tvungen att ta kort på det, haha.

Lina och Amanda. Så härliga!

Söndagen avr i det lugnaste laget. Vi sov till 12 (!) Haha, det har väl aldrig hänt tidigare? Man får passa på när man kan. Barnen var efterlängtade, men på skitdåligt humör, när de kom hem sen. Thristan hade svårt att somna, mycket funderingar i hans lilla huvud.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats