Hanna Loffart

Helgen + vabb-måndag

Här inne har det varit lite tyst under helgen.

Fredag till lördag så hade Thristan en kompis här för övernattning, det gick såklart toppen trots lite för få sovtimmar för dom. Och för Thiara, hon vaknade vid 5! Man är verkligen inte van vid att vakna så tidigt längre! Men hon hade börjat hosta då och hade svårt att somna om.

Emil jobbade lördagen och framåt kvällen fick Thiara lite feber. Vi åt god mat, proppade i oss lördagsgodis och såg på Melodifestivalen. Årets höjdpunkt enligt mig! Men denna deltävlingen var ingen hit enligt mig.

Igår hade Thiaras feber försvunnit lika snabbt som den kom. Men vi tog en dag inne. Thexas var iväg på kalas och Emil och jag målade om vardagsrummet på nedervåningen. Vi målade där för bara några månader sedan, men fick då en bruten vit färg, så ful! Så nu tog vi ner alla hyllor,spacklade om allt och målade VITT. Stor skillnad!

178992ca-f921-409a-9b5f-d292ff66618e.jpg

img_1702.jpg

Igår eftermiddag kom min mamma med bihang förbi på en fika. Det är en månad sedan vi hördes och de hade visst skaffat hund sen sist. Jag är ju tokallergisk, men jag stoppade i mig en allergitablett och då gick det bra. Men det blir nog få besök hemma hos dom nu med en hund i huset där, där sitter ju bla hundhår kvar överallt.

Idag har jag varit hemma och vabbat med Thiara som fortfarande hostar. Hon är pigg i övrigt, men så fort hon anstränger sig, leker och busar så får hon hostattacker. Inte helt optimalt med dagis alltså. Imorgon får Emil vara hemma och vabba så hoppas vi att hon är redo för dagis på onsdag sen.

64753369-0667-4a92-90a3-37514a541368.jpg

img_1720.jpg

27d1c9b5-f9df-4a42-b407-dea439ec1d18.jpg

Dagen har mest bestått utav tv och kaffe.

Jag har städat tvättstugan, tömt skåp och kastat grejer med. Försöker sälja av en del, men det är svårt. Lättare att kasta grejer, även om det kanske är ett rätt kasst miljötänk.

Nu ikväll har grannen Andreas varit här och hjälpt oss att flytta en skåp, så imorgon ska det målas!
Men nu – sängen. Jobb imorgon. Kämpa!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats