Hanna Loffart

Helt utpumpad på energi

Fy sjutton vilken dag!
Jag är helt och totalt utpumpad på energi.
Ni vet när man känner sig sådär tom i kroppen och det nästan gör ont?

Det är så mycket som händer i våra liv just nu och det är saker som jag inte kan skriva om här. Men ibland hade det varit så himla skönt att få ur sig allt och dela med sig. Jag har suttit i möten och telefonsamtal i princip hela dagen idag för att reda ut saker. Saker som jag inte kan påverka, men ändå blir inblandad i. Huvudet är alldeles tomt och jag är så trött. Som om inte mitt huvud var trött innan, och sen kommer det ännu mer saker som jag måste ta hand om. Ibland blir jag förvånad över hur mycket jag faktiskt klarar av, när känslan är att man redan är på botten. Men idag har jag fått mycket beröm och fina komplimanger som lyfter en lite extra, som bekräftar att det jag gör är rätt. Och det känns fint.

Jag ska alldeles strax gå och lägga mig och ladda inför en jobbdag imorgon och sedan ännu fler möten. 1,5 dagar jobb och sedan 1,5 veckor ledighet – kämpa!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tuva

    Hej, jag känner verkligen med dig nu i hur du mår under den här perioden i livet! Hoppas att allt ordnar sig för er fort!
    En sak jag undrar över är om inte dina söner är hos sin pappa längre? Eller har missat att du skrivit det? Du svara endast om du vill och kan så klart.

    1. hannarunesdotter

      Hej. Nej, nu har de inte varit där på länge pga omständigheter som jag inte kan nämna här. Men jag tror att de kommer börja träffa honom nu framåt sommaren igen.

stats