Hanna Loffart

Hemma från kryssning

Vi kom hem sent efter kryssningen idag. Tror klockan var runt 20.30. Barnen var vakna och väntade på oss, men åkte strax i säng efter det. Emil sitter och tittar på hockeyn, men jag ska nog gå och lägga mig istället. Jag har sovit som en kratta inatt och sen upp galet tidigt för frukost. Sen gick jag i och för sig och sov några timmar till, men är lika trött för det.

Men kryssningen har varit bra. Jag klarade mig på åksjuketabletter, så jag mådde ändå hyfsat. Men det var väldigt lite folk på båten, vilket märktes. Det blev inget party, men var trevligt ändå.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats