Hanna Loffart

Hemma från utbildning

Nu är jag hemma igen efter två intensiva dagar på utbildning i Stockholm. Det känns som att huvudet är fullt av information, samtidigt som det var så överväldigande mycket att jag knappast tror att jag ska minnas något. Haha. Men det har varit en riktigt bra utbildning! Roligt att träffa andra människor med samma, eller liknande, arbete. Mycket utbyte och lärorika samtal.

img_8969.jpg img_8946.jpg

Och väldigt lyxigt att kunna bo på samma hotell som utbildningen hölls på. Det var bara att åka tre våningar upp för att komma till hotellrummet, och så ner igen för frukost, lunch och middag. Perfekt! Rummet var litet, men räckte såklart då jag var ensam. Underbart skön säng och kuddar!

img_8973.jpg img_8974.jpg img_8975.jpg

Efter utbildningsdagen igår så hade vi lite ”fri” tid innan middagen. Jag hade med mig tidningar och njöt av tystnaden där i fåtöljen. Sen tog jag en lång, varm dusch innan jag gjorde alla andra sällskap vid middagen. Det blev dock en tidig kväll för alla, de flesta hade rest tidigt på morgonen, och jag var tillbaka på rummet strax innan 22.

img_8976.jpg img_8964.jpg

Summa summarum så har det varit toppenbra dagar, men det är skönt att vara hemma igen. Imorgon väntar jobb igen och det är väl lite upp till bevis om jag lyckats få med mig något från utbildningen. Haha.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats