Hanna Loffart

Hoppsan, första advent imorgon!

Det slog mig nu ikväll att det är första advent idag och att alla grejer står nedpackade i kartonger på vinden. Hoppsan!

Jag tvingade Emil att hjälpa mig släpa ner lite adventsgrejer, tomtar och sånt får vänta några veckor till. Det är inte riktigt min melodi. Men lite fina textilier, ljus, julblommor och sånt får komma upp imorgon. Jag älskar julen och allt som hör därtill, men i år blir det bara grejer uppe som jag VILL ha uppe, inte sånt man bara ställer upp för att de SKA vara uppe och alltid har varit. 

Jag hittade Thristans gamla julpyssel från dagis från 2009 och 2010 och blev alldeles rörd. En liten julgran en tomte och ett papper med fastklistrade bokmärken. Helt underbart! Inte trodde väl jag att man kunde bli så rörd av sånt ”skräp”. Hihi. Och i fredags kom Thexas hem med årets julpynt som de gjort. Varsin saffransbulle i trolldeg med ett ljus i. Han var så stolt över de små bullarna! Och jag likaså!

Nu står en stjärna uppe i hallen, längre än så kom jag inte. Imorgon får det bli en tur neråt stan för att inhandla lite mossa och grejer. (nej, jag ger mig inte ut i skogen efter sånt) Lite fina blommor blir det säkerligen också.

Denna ljusstake fick flytta in hos oss för nån vecka sen. Jag kan inte bestämma mig för om det är ”julig” eller inte. Vad tycker ni? Kan man ha den framme året runt eller bara nu till jul?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tanja

    Jag har nästan en likadan här hemma som står framme hela året om. Struntar i vad andra tycker. Tycker ju det är fint, 🙂

  2. Titti

    Oj vad svårt, den är ju till julen känns det som men man skulle ju lika gärna kunna ha den uppe året om, vi har nästan en likadan står i hallen den skulle också kunna funka året om men frågan är ju om den ska få det:)
    Hoppas att allt är bra med er!? Kraam

stats