Hanna Loffart

Hos oss – ny hylla på plats

l helgen åkte jag och Thiara förbi Mio och köpte hyllan som jag spanat in. Den var så sjukt tung alltså, jag fick knappt ut den i bilen! Och jag undrade hur sjutton en vägg ens skulle orka hålla den uppe? Men – det är galet mycket skruvar också!

Det blev verkligen så himla bra där uppe vid soffan.
Lampan fick flytta till andra väggen bara.
Jagfick ställa dit lite saker jag hade hemma så länge. En kaktus står nere i köket och ska placeras i krukan, funderar på att ha lite böcker och kanske tre mini-vaser från Kähler där också? Får se vad som hamnar på inköpslistan framöver.

DSC04167 DSC04168 DSC04169 DSC04170

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats