Hanna Loffart

I väntan på advent

(Inlägget är i samarbete med Lagerhaus och innehåller annonslänkar)

Webshopparna börjar släppa så mycket fina julsaker nu att man blir alldeles tossig.
Tänk att det bara är två veckor kvar till advent?

Jag ser verkligen fram emot att adventspynta hemma, och jag har lovat mig själv att inte stressa alltför mycket inför jul i år. Haha, vi får väl se hur det blir med den saken. Ni vet att jag är världsbäst på att stressa. Jag har köpt de flesta julklapparna redan, det är Emil som är kvar och jag har ingen aning om vad jag ska ge honom!

Lagerhaus hittade jag så fina glöggmuggar helt i glas, nu till reapris också. Jag tänkte köpa såna redan för två år sedan, men det blev aldrig av. Men nu så ska jag slå till! Tänker att jag inte ska köpa så mycket nya julsaker i år, men ja – vi får väl se hur det går med den saken också…

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats