Hanna Loffart

Idag, måndag är jag glad för att…

– det är SEMESTER!!

– vi har härliga planer för semestern och många tycka-om-människor som vi ska träffa.

– våran plan är att få färdigt här hemma. Hoppas kan man ju alltid… 😉

– Thexas har börjat intressera sig för den där pottan och toaletten. Än så länge är det inte mer än så, och det har gått åt några kalsonger här hemma idag. Haha. Thristan har gått efter Thexas och ropat till oss ”nu har han kissat i soffan, nu har han kissat i trappan, nu har han kissat i mitt rum” Haha. Underbaringar!

 

Varje måndag tänkte jag publicera en MÅNDAGSLISTA. Allt med inspiration av Jenny. Tanken är att måndagslistan ska vara mitt sätt att peppa mig själv inför den kommande veckan, fokuserar på de positiva sakerna i mitt liv – stora som små i stället för att fokusera på sånt som kan vara tungt & jobbigt! Jag utmanar er alla att göra en likadan lista, har du inte en egen blogg så får du gärna skriva en kommentar här nedan om vilka saker som gör dig glad just den här måndagen! Ju fler vi blir, roligare blir det!

Har du en blogg och gjort måndagslistan idag, skriv gärna en kommentar med en länk till din blogg så länkar jag till dig i ett inlägg imorgon!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats