Hanna Loffart

Idag, måndag är jag glad för att…

– jag och Emil har haft en så mysig helg tillsammans.

– jag har, efter 6 år (!) äntligen blivit kvitt mitt beroende av nässpray!

– vi har kommit iordning där hemma. Nu sitter det till och med några tavlor på väggen!

– jag har världens bästa söner! ♥

 

Varje måndag tänkte jag publicera en MÅNDAGSLISTA. Allt med inspiration av Jenny. Tanken är att måndagslistan ska vara mitt sätt att peppa mig själv inför den kommande veckan, fokuserar på de positiva sakerna i mitt liv – stora som små i stället för att fokusera på sånt som kan vara tungt & jobbigt! Jag utmanar er alla att göra en likadan lista, har du inte en egen blogg så får du gärna skriva en kommentar här nedan om vilka saker som gör dig glad just den här måndagen! Ju fler vi blir, roligare blir det!

Har du en blogg och gjort måndagslistan idag, skriv gärna en kommentar med en länk till din blogg så länkar jag till dig i ett inlägg imorgon!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Gav du dig bara fan på att sluta med nässprayen eller hur gick du tillväga? Jag är också beroende sen många år och det är så himla svårt att bara sluta. Kram!

  2. Annika

    Jasså, har du också sökt den utbildningen.. Vad roligt! Du hade garanterat passat som det! Men kom du in då? Fick du göra något intagningsprov? 🙂 Kram!

stats