Hanna Loffart

Idag, måndag är jag glad för att…

Vi fortsätter med MÅNDAGSLISTAN.
Pepp och positiva saker att se fram emot under veckan som kommer.
Finns även på Instagram under hashtagen #måndagslistan

Idag, måndag är jag glad för att…

– jag har haft en suverän dag på jobbet. I vanlig ordning. Bästa starten på veckan! 

– det är SPORTLOV vilket betyder en helt ledig vecka med barnen! Sista helt lediga dagarna innan en ny vardag med jobb, dagis och fritids drar igång i mars.

– Thexas fyller 5 år i helgen och vi ska baka tillsammans i veckan. Han bestämmer och jag hjälper till med det som behövs. Jag tycker det är så kul att han har det intresset. 

– på onsdag kväll ska jag iväg på café med mina bästa vänner. En hel kväll tillsammans. Dricka te och prata. Ser fram emot det massor!

Varje måndag tänkte jag publicera en MÅNDAGSLISTA. Tanken är att måndagslistan ska vara mitt sätt att peppa mig själv inför den kommande veckan, fokuserar på de positiva sakerna i mitt liv – stora som små i stället för att fokusera på sånt som kan vara tungt & jobbigt! Jag utmanar er alla att göra en likadan lista, har du inte en egen blogg så får du gärna skriva en kommentar här nedan om vilka saker som gör dig glad just den här måndagen! Ju fler vi blir, roligare blir det!

Har du en blogg och gjort måndagslistan idag, skriv gärna en kommentar med en länk till din blogg så länkar jag till dig i ett inlägg imorgon!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats