Hanna Loffart

Imorgon börjar de riva!

Idag fick jag post hem från byggfirman med exakta kostnader för renovering av badrummet.
Jag räknade och svettades en stund kan jag säga. Inte billigt! Men – vi har inget val. Ett badrum måste vi ju ha.
Och så fick jag telefonsamtal från byggfirman där de säger att de har tid att börja riva imorgon. Yes!
Toppenbra ju! Jag ska ha lite mammor med barn här på fika imorgon, men vi får väl spana på hantverkarna när de arbetar. De kunde inte säga om de skulle komma förmiddag/lunch/eftermiddag så jag kan ju inte sätta hela dagen på paus direkt.

Thristan och Thexas leker och bråkar om vartannat där uppe just nu. Lika nära till skratt som till gråt har de. Att de ORKAR bråka med varandra så mycket. Jag förstår inte..?

Jag skulle iväg och pyssla ikväll, men det blev inställt. Istället ska jag ta och baka något till mammorna imorgon tänkte jag. Jag kan ju bara göra kladdkaka, men kanske ska chansa och försöka mig på nåt annat?

20140218-164206.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats