Hanna Loffart

Influensa

En sån här lång paus har det aldrig tidigare varit här.
Det säger väl en hel del..?

För fy fasen vilken influensa jag åkt på!
(som jag inte trodde det var, men det finns ingen annan förklaring)

Jag har sovit nästintill konstans sedan i torsdags, efter att ha jobbat i 4 timmar. Igår var första dagen som jag kände att det nog börjar vända lite, och jag kunde vara uppe och vaken nästan hela dagen. Men jag har noll ork! Om jag går uppför trappen så måste jag sitta och vila en halvtimme sen, jag är helt slut!

Febern har lagt sig, skönt nog! Men jag dras med en extrem huvudvärk som suttit i sedan förra måndagen. Den är hemsk och jag får snart panik av den alltså. Jag varvar Alvedon, Ipren och Eeze för att få bukt på den, funkar sådär. Nu har jag gjort mig en kopp kaffe för första gången på flera dagar, hoppas att det kan hjälpa något. Men det smakar så illa, eller rättare sagt – det smakar ingenting!

Jag är hemma från jobbet idag, och har Thexas hemma med mig. Han har fortfarande lite prickar, så de kan lika gärna få torka in ordentligt innan han går tillbaka till dagis. Jag hade en förhoppning om att kunna jobba imorgon, men med den här långsamma återhämtningen så blir det nog inte så. Kan inte se hur jag ska kunna orka sitta/gå en hel dag. Plus att jag inte har någon röst.

Och vet ni, för första gången någonsin så har jag fått tagit hostmedicin! ”Bara” Bisolvon jordgubb som ju är receptfri, men den funkar bra. Jag hostade blod härom natten och var tvungen att göra något! Så här mycket mediciner som jag fått ta senaste veckan har jag aldrig fått ta förr. Men så är det första gången sedan 2005 som jag är sjuk också, klart man ska ta igen det ordentligt! Suck…

Nej, vi ska vara tacksamma som är sjuka så pass sällan som vi faktiskt är! (Om man bortser från de senaste två månaderna då som är ett riktigt skämt!) Men annars brukar vi hålla oss friska, och om vi blir sjuka så behöver vi väldigt sällan uppsöka sjukhus eller ta mediciner. Den här våren har verkligen varit motig och jag längtar verkligen tills vi alla kan få vara friska och hitta på något roligt igen! ♥

img_9296.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats