Hanna Loffart

Ingen god jul

Jag önskar jag hade lite fina bilder att bjuda på. Men det här blev ingen god jul direkt. Jag gick med ett ständigt illamående igår och strax efter 16 fick jag inse mina begränsningar och krypa till kojs. Tur i oturen att vi firade jul här hemma. De andra fortsatte firandet och jag hörde barnens tjoande på håll när tomten kom och alla julklappar öppnades. Där låg jag i sängen och snyftade. Fy fasen alltså!

Nu börjar jag känna mig bättre iaf, har fått i mig lite mat och lekt med barnen som är så glada för alla presenter.

Tråkigt att hela julhelgen blev förstörd bara. Hoppas vi mår ok imorgon kväll så vi kan fira jul hos min pappa iaf.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. riikka

    Fy vad tråkigt! Vi var också sjuka, men det gick att hålla i schack med värktabletter, for min del iaf. Maken var betydligt sämre och tyckte verkligen det var en pina att fira jul sjuk. Hoppas du får vara frisk nu! Kram

stats