Hanna Loffart

Ingen mer sjukstuga nu tack!

Godkväll i stugorna!

Barnen kom hem tidigt idag, runt 16, så då åkte vi ut till Emils föräldrar. Jag och Lena sydde en duk och barnen lekte med Emil och Hasse. Framåt kvällen började Thristan klaga på ont i magen och att han var sjuk. Inte så konstigt då han inte ätit någonting!
In med oss i bilen för att åka hem och äta och sova. Jag tvingade i Thristan yoghurt och det kräktes han upp! Dum av mig kanske att ge honom mjölkprodukter (kräkframkallande) och ännu dummare av oss att inte ge barnen mat tidigare.

Men Thristan har bara kräkts en gång och sen blev han hur pigg som helst! Efter det har han både ätit, läst bok, sjungit lite och sen somnat gott. Och än sover han! Han har blivit sådär en gång förut när han ätit dåligt. Då kräktes han också bara en gång och sen vart det inget mer. Hoppas innerligt att det bara blev såhär nu med och ingen magsjuka. Det lär visa sig under natten…

Imorgon ska vi fira nyår här hemma med flera vänner och vi har haft sms-konversation och beslutat oss för att invänta morgondagen innan vi bestämmer om de ska komma hit ändå eller om de ska få vara någon annanstans utan oss.

20121230-222305.jpgEn bild på Thristan från november när han fyllde 5 år.
Hans moster Frida och tant Fia fick honom att äta en massa marshmallows när inte jag såg.
Buse!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats