Hanna Loffart

Innebandycup och besök hos gammelmormor

Idag började jag dagen med att åka iväg för att vara boendevakt på stans innebandycup. Thristan spelar ju innebandy, så då får vi föräldrar hjälpa till lite, trots att våra egna barn inte spelar. Det var dock inte så jobbigt, men väldigt långtråkigt. Informationen kring cupen har varit under all kritik och jag har känt mig väldigt irriterad över att ens vara med.

Emil va hemma med barnen och de hade lekt ute hela förmiddagen.
Thexas har bestämt sig för att lära sig cykla nu, så han tränar för fullt.
Idag tog de bort stödhjulen, men det var lite svårt sa han.
Thristan vågar inte ens sätta sig på sin cykel. Varken med eller utan stödhjul.Jag var hemma strax efter 15 igen. Åt lunch med en argsint Thiara bredvid mig. Vilket humör! Hon är ett riktigt minimonster på eftermiddagarna alltså! Så jag tog med henne i bilen och åkte en sväng. Slutdestinationen blev min mormor och hennes Olle.

Thiara var på strålande humör efter lite sömn i bilen! Ett extra plus var att min syster Ebba och kusin Pontus var där också. Vi bjöds på fika och Thiara lekte. På väg till bilen fick hon syn på vår gamla sandlåda, hon älskar sandlåda och klev ner direkt! Kul att den fortfarande används.

Visst bor de härligt! Så fint med vattnet, egen brygga och stor trädgård.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats