Hanna Loffart

Inte så jobbigt att vabba idag

Alltså det är ju inte speciellt jobbigt att vabba med ett frisk barn.
Eller vad man ska säga, haha. Jag vabbar ju såklart, men nu har det gått mer än 48 timmar sen magsjukan och imorgon får hon gå till dagis igen. Vi har uträttat lite ärenden idag, varit till sopptippen och till min mammas jobb och spanat på färg. Thiara mår helt bra igen och är sitt vanliga, busiga jag. Så skönt!

DSC04341

DSC04339

Ett gott friskhetstecken igår – prinsessklänning på!

Jag plockar lite här hemma, Thiara blev lite trött efter lunchen så hon fick titta på tv en sväng. Om en stund ska jag iväg och fixa mina naglar och sen fikadejt med vänner. Bra dag hörrni! ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats