Hanna Loffart

Intensivkurs dag 1 + Thristan feber

Jag trodde att dagen skulle kännas intensivare än den faktiskt gjorde.
Jag hade min första körlektion 10.45 imorse. Den gick bra, mycket grundläggande om hur man ska sitta för att köra bra, ställa in speglar, köra iväg och stanna osv. Även starta i backe och uppfångning. Allt det kunde jag hyffsat och snappade upp allt fort.

Sen lunchade jag med min syster och hann läsa lite teori innan nästa lektion vid 13.40.
Då gick det inte lika bra. Jag skulle  köra runt på smågator i villaområden och växla mellan 1:ans och 2:ans växel.
Det var sjuukt dålig sikt överallt (jäkla buskar, att folk inte sätter staket istället gormade jag, haha)
Det gick hattigt och jag kände mig missnöjd efter lektionen.

Sen läste jag teori lite mer än en timme innan sista lektionen började 15.50.
Då gick det betydligt bättre. Jag fick göra samma moment igen och det gick bättre. Pjuh!
Jag fick även testa på att backa runt gatuhörn, det har jag aldrig gjort förut. Väldigt svårt, men inte fullt så läskigt som jag förväntat mig.

Summa summarum så är jag nöjd över dagen. Mycket info att ta in och ingen tid att ”träna” på allt här hemma.
Det går ju inte att åka iväg med alla tre barnen direkt. Men imorgon ställer min pappa upp som lite barnvakt på kvällen, så då kan jag och Emil ut och nöta lite.

Jag kom hem till en jätteglad Thexas och Thiara! Pojkarna hade varit till Julita Gård och hälsat på Pettsson och Findus med sin farmor och farfar. Sen hade de hälsat på hos Emils föräldrar också. Thristan var så trött när jag kom hem strax efter 17. Han petade i sig maten och gick sen för att lägga sig. Han kändes varm, så jag tog tempen som visade 38.9. Nu kom han upp för en stund sedan och då rann svetten om honom och tempen var 39.5. Han fick en halv Alvedon så jag hoppas han kan sova bort det här nu.

Nu ska jag ta Emil till hjälp med lite teori, så jäkla tråkigt alltså!
Bild på mig och en mysig, sovande Thiara i knät förut. ♥

20140714-205437.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats