Hanna Loffart

Iväg med jobbet + fredagsmyset

Just nu är jag förmodligen på väg till Örebro för tre dagars kunskapsutbyte med jobbet. Det ska verkligen bli både intressant och lärorikt. Förra året var vi i Malmö och det gav mig massor! För att inte tala om lyxen att få bo och sova ensam på hotell i två nätter samt hotellfrukost, ljuvligt! Det kommer vara intensiva dagar då vi har mycket på kalendern, men det ser jag bara fram emot.

Emil får hålla ställningarna där hemma, så det lär nog bli ganska intensivt för honom med. Med hämtning, fotbollsträning och gympakläder som ska packas. Sånt som jag annars gör, men det är nog bra att ”få testa på den andres jobb” också, tror ni inte det?

Och på tal om något helt annat så hämtade min bästis Linda Thiara på dagis i fredags, för att underlätta när jag skulle lämna killarna till deras pappa. Så snällt! Killarna som i sin tur skulle gå själva från fritids till mitt jobb så att vi skulle komma iväg snabbt. Det tog dom 45 minuter att gå hit, när det borde ha tagit MAX 10 minuter. Haha, så vi får se om vi gör om det nån gång…

Väl tillbaka i stan när jag lämnat killarna så stannade vi kvar hos Linda med familj. Det blev hämtmat och glass och barnen lekte tills de (Casper) stupade i säng av trötthet. En mysig kväll!

img_5819-1.jpg

img_6076.jpg

img_6077.jpg

img_6078.jpg

img_6079.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats