Hanna Loffart

Jag är med och tävlar.

”Jag är med och tävlar om ett presentkort på
200 kronor från Busbjörnen hos Johanna.”
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Veronica, mamma till Nim.

  Hej sötnosar

  Jo jag vet om biverkningarna. Det är därför vi tog sprutan nu. vi åker inte förrän den 14:e så förhoppningsvis har han hunnit bli både sjuk och frisk innan 🙂 Men tack för upplysningen 🙂

  Jag var faktiskt på loppisen igår.. fyndade som bara den. Kanske blir det en vända idag också 🙂
  Hittade du ngt??

  Vi har öppet torsdag och fredag. Dock bokningar vid 11, 13, 15, 17. Som tar ca en timme. Fredag stänger vi 14. Men som på torsdagen kan ni kika ner mellan 12-13, 14-15, 16-17. Ah du förstår? 🙂 Och via hemsidan kan du se vilka tider som är inbokade. Ville du göra en analys så kan du såklart boka in det. Och självklart får du göra en för 100 kr.. inga problem 🙂 Bokningarna görs också via hemsidan, så det är bara att kika där. Och leklåda finns till barnen. Och vi är i regel två som gör analysen så det är inga problem om du behöver ha med dig ett barn 🙂

  Kramkram godingar

 2. emma

  Vad glad jag blir av din kommentar tack rara du och detsamma 🙂 Läste din profil och hemskt tråkigt att du vart ensam. Men nu verkar vara en underbar mama åt dina barn.

  Ja jag vart gravid 1 månad efter FL och det kom som en chock för både mig och min sambo. Vi ville ha barn tätt men det vart lite väl tätt men inget vi ångrar alls 🙂 Nej det var inte planerat barn nummer 2 men vi såg ingen anledning att inte behålla det så för oss var det en självklarhet att behålla det 🙂 Och det är tufft i bland och jobbigt men man älskar sina barn mest av allt så och klarar allt gör man vare sig man är själv eller är två.

  Jag blir 23 i december 🙂 och min sambo 26.

  Okej går allt bra då?

  Kram

stats