Hanna Loffart

Julstök och pepparkaksbak

Idag har vi varit lediga allihopa.
Vi hade en hel del att stå i kan man säga. Thexas vaknade på sämst humör och det har inte gått över hur vi än har gjort idag. Så himla tråkigt.

Jag och Thristan for runt och hämtade ut paket, hämtade upp mat (sämsta idéen att onlinehandla dagen innan julafton, en vara fattades och två var dåliga så vi fick ändå åka och handla sen) Vi har slagit in de sista julklapparna, städat och dukat. Bakat tre olika grejer, griljerat skinka. Ja, ni hör ju.

Pepparkaksbak stod överst på listan att göra. Vi hade fått en deg av Thiaras farmor, så det var bara att sätta igång. Thristan gjorde ett pepparkakshus och Thexas och Thiara gjorde pepparkakor. De är väldigt tjocka och täcka av kristyr och Smarties. Thiara tyckte att det var för tunga att kavla ut degen, så hon mosade den med armbågen. ”Machokakor” som vår granne sa. Haha.

Nu sover nog barnen äntligen, Thexas hade svårt att somna idag. Inte så konstigt kanske, man minns ju den där pirriga känslan. Jag och Emil spelar Bingolotto (så trist, men Emil vill spela – min lilla mysjultönt a´la Ernst) Jag ska snart ut och hämta in alla julklappar och lägga under granen.

DSC03229

DSC03230

DSC03231

DSC03232

DSC03234

DSC03237

DSC03239

DSC03240

DSC03241

DSC03242

DSC03243

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats