Hanna Loffart

Kalas för syster Ebba

Idag fyller min lillasyster Ebba 17 år, så jag tog med mig min bestie Titti dit för fika ikväll.
När vi kalasat färdigt där, så köpte vi med oss mat och traskade ner till grannen Fia på ett glas vin.
Ja, som ni hör så är det inga problem att få dagarna att gå när jag är ensam denna vecka.
Tvärtom! Jag skulle verkligen behöva tvätta och dammsuga innan Emil och barnen kommer hem på fredag.
Det får bli morgondagens projekt innan jag åker hem till min mormor som fyller år i morgon, ännu mer kalas!

Nu ska jag gå ut och stänga av alla vattenspridare innan sängen kallar.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. David

    Är du medveten om att ni rullade ut gräset för typ 5 veckor sen och att det är lika rotat som alla andras gräsmattor? Dispensen är ett hån mot alla andra och förmodligen det mest själviska jag har hört. Låt gräsmattan torka, den går i vila och blir grön så fort det regnar igen.

    1. hannarunesdotter

      Men är du allvarlig eller? Klart jag är medveten om när jag rullade ut mitt egna gräs, och om jag fått ett ok att vattna så har jag väl? Lika väl som kommunen fått ok att vattna sina nyplanteringar osv. Alla har rätt att söka dispens om man vill det, inte lägger jag mig i vad andra gör. Testa det du med och lägg dig inte i vad andra gör hela tiden David. Hälsa Ida.

stats