Hanna Loffart

Kalasdag x 3

Gårdagen var verkligen hektisk, bara med roligheter i och för sig.
Men när rådet är ”en sak i veckan på att-göra-listan” så blir tre större saker under samma dag lite för mycket.

Vi började nämligen lördagen med fotbollskalas i gympasalen för Thexas som fyllt 8 år.
8 av hans kompisar kom för att fira honom och sen sprang de konstant i 1,5 timmar. Det var knappt att de hade tid för att sitta ner och fika. Så himla roligt att se att de verkligen ÄLSKAR fotboll hela bunten, och snart drar ju fotbollssäsongen igång igen, som de längtar! Kalaset gick hur bra som helst, Thristan och Thiara var med och de nöjde sig med att sitta och titta på när de andra spelade. Kul att vi kunde vara med allihopa, annars brukar jag få rodda med kalas själv.

Efter kalaset så städade vi undan snabbt och åkte sen hem för en ännu snabbare lunch.
Sen for jag och Thiara iväg på nästa kalas – dagiskompisen Moa fyllde 5 år.

Jag fick vara med Thiara där, då hon är väldigt blyg och försiktig annars. Men helt seriöst – hon var totalt galen, precis som hon brukar vara hemma med bara oss. Hon pratade, lekte, tokade sig och höll låda som aldrig förr. Haha och där satt jag och drack kaffe. Så nu har vi bestämt att hon minsann klarar av att vara hos kompisar själv alldeles galant utan sin mamma. ”Men du får gärna lämna och hämta mig med bilen” sa hon. Haha. Tjejerna hade hur kul som helst på kalaset och det märktes som sagt att de leker så bra på dagis med och är trygga i varandra.

Med gottepåsen i högsta hugg (och solen i ögonen haha) så åkte vi vidare mot dagens tredje kalas.
Barnens kusin Alwin fyllde 5 år.

Väl där var huset fullt utav folk och jag intog en plats i soffan i ren utmattning.
Inte ens en kopp kaffe orkade jag att hämta, totalt slut!

När vi sen åkte hemåt så hade hjärnan lagt av för länge sen.
Men hem kom vi och jag intog soffan medan Emil lagade mat.

Jag kvicknade till lagom till Melodifestivalen skulle börja, men det var ju ingen höjdare alls!
Nu ser jag fram emot finalen där det finns massa bra bidrag med i år enligt mig.

Nu ska jag lite snabbt kasta på mig kläder här, min mamma smsade precis att de är på intåg med fika för att fira Thexas i efterskott.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats