Hanna Loffart

Känslofylld dag och kalas

Jäklar vilken dag det har varit alltså, jag är känslomässigt urpumpad kan man lugnt säga. Känslor och tankar som har varit undanstoppade i flera år återkom som en riktig käftsmäll idag. Vi hade självskyddsutbildning på jobbet idag nämligen. Allt kändes så mycket bättre när jag fick komma hem och krama om barnen, jag har världens underbaraste ungar och för dem gör jag ALLT! ♥

Och ännu lite bättre kändes det senare när vi åkte till släkten på kalas. Kusin Pontus fyllde 10 år och firades såklart. Thristan och Thexas såg vi som vanligt knappt skymten av när vi är där. De leker för fullt och älskar att vara där och leka med mina kusiner. Så himla rart av dom, och dom tar verkligen hand om barnen. Thristan frågade i bilen på väg hem när Emil fyller år så att de kan komma hem till oss och hälsa på (Pontus hade frågat Emil samma sak för några dagar sedan) Sen fick jag minsann höra från Thristan att jag MÅSTE sätta upp alla tavlor i hans rum innan det kan komma folk och hälsa på. Haha, bara att sätta fart. Det är ju några veckor kvar som tur är. 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats