Hanna Loffart

Kaosdag + paushelg

Godkväll på er!

Det känns verkligen att vi har dragit tillbaka klockan inatt. Den här dagen har ju varit hur lång som helst och jag är riktigt trött! Det blir lite snabbt don framför datorn och sen är det natti natti för min del.

Helgen har varit lugnare än lugnast. Jag hade en riktig kaosdag i fredags på jobbet, hade svårt att sortera och sålla och jobben bara växte. Jag sprang iväg på lunch med bästis och hennes familj, var helt skakis av stress. Och när jag sen skulle åka hem från jobbet, för att rusa till min nageltjej kl 16, så glömde jag ta på mig skorna. Jag gick alltså UT, ner för trappan på jobbet innan jag insåg att det var inte skorna som var trasiga och därmed kalla – jag hade bara strumpor på mig! Snabbt in och hämtade skorna som jag hade sparkat av mig under skrivbordet. 1,5 timmars avkoppling hos Josefine gjorde susen, även om jag var helt slut och inte vidare social alls.

Sen var det pausknapp på under resten av helgen. Bästa Fia kom ner från Stockholm igår och umgicks med oss hela dagen, guld värt med vänner som bara dyker upp och inte förväntar sig mer än att bara umgås. Vi gjorde ingenting alls, förutom att åka till min syster Frida på kalas som fyllt år. Jag skjutsade Fia till tåget vid 20.30 och sen var det soffläge och tidigt i säng.

Imorse for Emil och pojkarna iväg till badhuset, de var där igår förmiddag också, Thristan behöver lära sig simma för att få godkänt i idrotten så nu tränar de för fullt. Thiara väckte mig med frukost i hennes rum, så mysigt!

Annars har vi inte gjort något alls idag, donat hemma. Handlat osv. Söndag helt enkelt. Imorgon jobb igen, måndag. Emil och barnen är lediga, grymt avundsjuk för det.

DSC02819 DSC02823 DSC02826 DSC02827 DSC02828 DSC02829 DSC02831 DSC02832 DSC02835 DSC02836 DSC02839 DSC02841

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats