Hanna Loffart

Kimmo och Rauno – Don´t be afraid

[videofyme id=”630586″ class=”aligncenter”]

Den här låten skrev mina farbröder till Thristan till hans dop.

Jag fullkomligt älskar den och igår spelade de den på farmor 80-års kalas.

(jag missade första versen dock)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna- Mamma till Lukas & Klara

    Oj, såg att du skrivit en kommentar på min blogg för ett tag sedan. Här kommer svaret: Haha, jag är långt i från en supermorsa ska du veta, jag är också jäkligt avskräckt tack vare hur Klara var som bebis, otroligt krävande och bara mammas famn som dög (inte ens pappa M´s famn) men vi vill så gärna ha just tre barn, så vi tar det så fort som möjligt så är det ”färdigt” sedan, haha!

    Ni kommer säkert också skaffa er en liten snart 😉 det är ju för mysigt. Såg för övrigt din lille kille ute på förskolan här om dagen (under Klaras inskolning) och han var mig en liten retsticka, han skulle promnt ha en leksak som en äldre tjej hade, haha! Såg så kul ut. Arg blev han när han inte fick som han ville. Till slut kom han och klappade gulligt på Klara istället 🙂

    Kram!

stats