Hanna Loffart

Kökshäng och dålig dag

lmorgon får vi huset fullt av gäster, så hela kvällen har jag stått i köket.
Stekt 6,5 kilo köttfärs och bakat muffins.
Thiara och Thexas har hjälpt till, vilket både dom och jag tycker är skoj.
Men så säger Thexas: ”Har vi bråttom mamma, för du verkar du lite stressad.”
Varför stressar man upp sig i onödan liksom? Vi hade ju ingen tidspress.

Men jag har haft en dålig dag och då blir jag lätt stressad. Barnen har bara gått i skolan en vecka och vi har redan hunnit med ett möte och tre incidentrapporter. Är det konstigt att man är slut? Jag vet inte hur jag ska fixa hösten och vintern om det redan ska börja med kaos gällande deras skolgång. Känner mig så ledsen bara.

Nu har jag duschat av mig all köttfärsdoft och slagit ner rumpen i soffan, tänker inte röra mig en meter till idag.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats