Hanna Loffart

Köpa vinterkläder NU och en kväll i soffan

Jag antar att jag inte är ensam om att börja ledsna lite smått på vintern nu?
Eller helst seriöst, jag hatar vintern och kylan!
Jag vill bara ha vår, värme och lite ljus. Det kändes ju lovande för några veckor sedan, men nu… Imorse var det nästan -15 grader när jag åkte till jobbet. Visst, det är fortfarande bara februari och att det är snö och kallt är inget konstigt, och i ”värsta fall” kan det ju vara vinter i 1,5 månad till.

Men – nu har både Thristan och Thexas tappat bort sina termobyxor i skolan och de finns verkligen ingenstans. Och när det är så här kallt så måste de ju ha kläder för att kunna vara ute. Så det var bara att åka ner på stan igår och leta nya byxor. Inte riktigt säsong för det nu och rejält utplockat. I den fjärde butiken jag var inne i så fanns det och jag blev en tusenlapp fattigare. Lagom kul utgift när man redan lagt typ 4000:- på deras vinterkläder den här säsongen. Nåja, det är inte mycket att göra och jag köpte en större storlek till Thexas så han kan ha de nästa vinter också. Alltid nåt… Det är ju ”tur” att man höjer barnbidraget i den här takten. Haha! Nej skämt åsido, den summan blir ett bra extrasparande till barnen.


Ikväll har jag en ensam kväll i soffan. Hur skönt? Jag är aldrig ensam annars! Barnen sover gott efter att ha läst de nya böckerna som vi köpte på bok-rean igår. Emil är hos en vän och bastar. Jag ska spendera kvällen på precis samma sätt som nu, med datorn i knät och med ena ögat på tvn.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats