Hanna Loffart

Kvällsshopping

Godkväll i stugorna.

Jag är nyss hemkommen efter en pysselkväll med tjejerna. Och vet ni, jag har pysslat! För första gången på flera år, men vissa små undantag. Det känns lite konstigt, som att jag har ”vaknat upp” eller något.

Nu har jag och Emil precis lagt en stor beställning till utomhusrenoveringen. Fönster, ytterdörr till förrådet, panel och takpapp. Vi hoppas på att takpappen kommer till påsk, så vi kan lägga tak då när Emil är ledig. Det var dock 6-8 veckors väntetid på fönster, så det är ingen brådska med det än.

Vi har ju velat hur vi ska göra med utsidan ett bra tag, och bestämt oss för att vänta till nästa år. Men nu när det blev läckage från taket så hade vi inget val. Och jag VILL ju verkligen måla om huset, avskyr hur det ser ut! Och då måste fönstren bytas. Och det är ingen billig historia. Men nu fick vi till det bra med banken genom att lägga om befintliga lån, hur bra som helst ju! Så nu väntar en renoveringsvår – och sommar.

Emil har börjat lite smått med sovrummet, där vi ska ha upp skjutdörrar. Vi fick hem dom imorse. Små väggsnuttar ska byggas, men Thiara var inte på humör att bygga så det blev inte så mycket gjort. Men vi är på väg i alla fall.

Och nya taklampan har jag fått hem, blev så snyggt i sovrummet. Visar bättre bild när det är färdigt.

img_8863.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats