Hanna Loffart

Ledig dag + viktutmaning dag 1

Fredag idag, vilket betyder ledig dag för Thexas.
Han hade bestämt redan igår vad vi skulle göra – spela nya Bamsespelet sex gånger!

Vi hann dock ”bara” med fem gånger innan Thiara ledsnade på att sitta bredvid och titta på.

Men Thexas var riktigt duktig. Vi försökte nämligen spela spelet med honom för några dagar sedan, men det slutade i skrik och slagsmål när det inte gick bra för honom. En chansning, det brukar inte gå att spela spel med honom. Men nu hade han laddat för det här idag och jäklar vad stolt han var när han fixade det! Han tyckte inte om att förlora, men han förklarade det för mig utan gap och skrik. Enorma framsteg! Och väldigt mysigt att kunna spela tillsammans. Och ett enkelt spel för barnen att förstå också.

IMG_6978.JPG

Igår började jag en 12 veckor lång viktutmaning på Hälsokällarn.

Det är min kära vän Veronica som driver det och jag var med för 3-4 år sedan också.
Det gav bra resultat och jag VET ju hur jag ska göra, det ska bara göras.
Jag är så trött på att inte kunna ha mina kläder och se halvt gravidfet ut. Haha.
Jag skyller på amningen, den gör att jag rasar i vikt och kan äta vad som helst!
Sen slutade jag amma och tog körkort samma vecka. (LAT!) Och så tickar kilona på.
Så nu ser jag fram emot det här, fastän jag vet att det kommer va riktigt tufft vissa stunder.
Men bara man kommer in i tänket så.

Frukosten är svårast tycker jag.
Imorse blev det kaffe, två ägg, fyra skivor skinka och pressad ”juice” från tre apelsiner.
Inte helt okej, men jag måste leta inspiration och sen storhandla.
Får kanske ge den där kvargen en andra (158:de) chans ändå.

IMG_6964.JPG

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lisa Lering Nguyen

    Hanna, ha i lite fun light i valfri smak i kvargen så blir det som en smaksatt yoghurt! Hur enkelt och gott som helst, jag kräks också av smaken av ren kvarg 😉 syrlig och skum konsistens som ger en beläggning på tänderna (som det känns). Men med smak blir den okej. Finns ju kvarg som redan är smaksatta men det är rena sockerfällan så undvik det 🙂

  2. Sofie

    jag tycker att keso är jättegod frukost, tillsammans med bär eller hackade nötter, eller turkisk yoghurt med ett par hallon och blanda runt. 🙂 Jag åt det tillsammans med ett ägg oftast, Eller knäckebröd med mosad avokado och så ett ägg till 🙂

stats