Hanna Loffart

Ledsen tjej + leka hos kompisar

Thiara har haft två riktigt dåliga dagar nu. Hon skriker (nästintill) konstant och är oftast otröstlig.
Det är bära, bära, bära som gäller och inte ens amning vill hon ha som tröst.
Oh, jag tycker så himla synd om henne! Vet inte vad som är på tok…

Idag har vi varit iväg på återträff med föräldragruppen från Mvc, så roligt att träffa alla igen!
Barnmorskan som höll i gruppen var dock sjuk tråkigt nog. Så vi fick klara oss själva.
Men det var roligt att prata igenom allas förlossningen och jag kände mig faktiskt lite snuvad på min egen…

Väl hemma igen så bytte vi av barnvakterna gammelmormor och Olle som varit hemma med pojkarna under tiden.
Lagom när de åkt så kom två av Thristans kompisar förbi och ville leka. Thexas dummade sig, så det slutade med att Thristan och kompisarna gick hem till en av de andra för att de inte orkade med honom. Jag förstår dom. Thexas blev så himla ledsen när de hade gått, hoppas han kommer ihåg det tills nästa gång.

Det var första gången som Thristan gick iväg sådär. En halvtimme skulle han få vara borta. Tror ni att han var hemma efter en halvtimme? Nepp! Jag ringde till ena pojkens mamma, dit de sa att de skulle gå (längst ner på gatan bara) men där var de inte. De hade tydligen gått vidare till den andra pojken. Så då fick jag ringa till hans mamma, som inte var hemma. Men fick tag på pojkens mormor som var barnvakt. Där var killarna och lekte, men Thristan hittade ju inte hem själv därifrån och jag stod och lagade mat. De två kompisarna var dock snälla och följde Thristan hem. Inte riktigt hela vägen dock, så han kom hem och var ledsen och lite rädd. Det är inte längre att gå än några få minuter mellan dom här tre killarna, och jag kan tro att det kommer bli en hel del spring emellan. Skönt att det inte är några vägar som de måste korsa iallafall. Vi får gå runt lite mer i kvarteret så Thristan lär sig hitta. 🙂

20140224-214949.jpg

 

I badrummet går det framåt också. Snabbt faktiskt! All el är fixad, rörmokare har varit här och dragit om alla rör. Flyttat avloppet till toaletten och golvbrunnen. Snickaren har satt nya väggar. Efter att jag tog bilderna så har han isolerat golvet och lagt golv också. Imorgon ska han lägga golvvärmen tror jag. Så skönt att det händer något, snart har vi ett badrum igen!

20140224-215016.jpg

20140224-215032.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats