Hanna Loffart

Lego och pysselkväll

Pojkarna leker så himla bra nu för tiden. De leker mer än de bråkar, och så har det aldrig varit förut.
Jag vill inte störa dom, så jag smyger mest runt här hemma och donar lite.
För några månader sedan övergav de Cars och alla bilar och leker istället med Lego Ninjago.
Läskiga gubbar och figurer med svärd och eld. Hmm… Grabbigt värre va..?

Nu väntar vi snart hem Emil. Vi måste åka och hämta ut lite paket som ligger på olika utlämningsställen, annars skickas de tillbaka imorgon. Har ingen aning om vad det är som kommer. Emils vinterskor tror jag. Men mer då? Det var tre olika avier. Spännande!

Ikäll kommer mina pysseltjejer hit igen. Vi är här hemma nu några veckor, smidigast så med Thiara. Om ett tag (veckor, månader?) ska vi testa att ge henne flaska så jag kan åka iväg själv 2-3 timmar en gång i veckan. Det skulle säkert funka redan nu om jag ammade henne innan, men jag vågar inte chansa.

På tal om pysseltjejerna. De känner mig så väl. Se bara vilket coolt kort de gjorde när Thiara föddes. Leopardmönstrat och rosa, de känner mig bra. 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats