Hanna Loffart

Lite av helgen som var.

(Inlägget innehåller annonslänkar)

Pojkarna åkte till sin pappa för pappa-helg direkt efter skolan i fredags, så jag hann inte träffa dom alls. I och för sig är det skönt när han hämtar pojkarna, jag behöver bara hämta Thiara och det är ingen stress mellan alla tre ställena jag ska till. I vanliga fall så skjutsar jag alltid pojkarna de 6 milen på fredags eftermiddagarna, men nu bytte vi dag så att han hämtade dom i skolan istället och jag fick hämta hem dom igår eftermiddag.

Nåväl, efter dagishämtning i fredags så åkte jag och Thiara och handlade lite. Hon hade sett fram emot #fredagsmunk hela dagen, så en sådan fick det bli! Extra goda med hallonfyllning den här gången. Ett stort fång rosor och lite gott till kvällen. Jag mådde fortfarande rätt kasst och såg fram emot en kväll i soffan. img_7241-1.jpg

img_7343.jpg”Mamma, kan du inte lära mig diska?” Eeeeh, okej då!

Sen bestämde hon att vi skulle möta upp Emil efter hans jobb och äta thai – och sushi buffé. Gott som alltid, men väldigt starkt till Thiaras besvikelse. img_7345.jpgimg_7346.jpg

img_7335.jpgSen kom min mamma, bonuspappa och syster Ebba och umgicks med oss under kvällen. Eller, mamma ville ha hjälp av Emil att få igång sin nya telefon så det var därför de kom.

I lördags jobbade Emil så jag och Thiara hade ´tjejdag´ som hon kallar det. Vi åkte ner på stan och köpte present till min bestie Titti som fyllde år, åt lunch på ett fik och åkte för att handla lite inför kvällen. Thiara blev lite sur för att man inte får grönsaker till sin pannkaka? Jag fick ju..? Hon åt upp mina grönsaker och jag blev utan. img_7347.jpg

img_7348.jpgVi var in en snabbis på Åhlens också och hittade det här fina setet till Thiara.
Så ljuvligt mjuka kläder de har alltså! img_7267-1.jpg

Du hittar t-shirten och byxorna HÄR.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats