Hanna Loffart

Lite magjsuka också…

Thexas fick ju svinkoppor i fredags. Och i lördags vaknade Thristan med hög feber. Han som så sällan har feber. Han gick på Alvedon hela dagen och var väl rätt okej under korta stunder. Han tittade mest på tv och sov till och med middag för att han hade så ont i huvudet.

Emil jobbade några timmar och vi andra myste inne. Spelade spel och letade i flera timmar efter Thiaras nappkorg som hon gått runt med och tappat bort på nåt bra ställe. Haha. Bakom sopptunnan i Thexas rum hittade vi korgen till slut. Lycklig tjej!

img_9036.jpgimg_9120.jpg img_9044.jpg

Thristan gick och la sig tidigt och vi andra hade lördagsmys utan honom. Sushi till mamman i matform och sushi till barnen i godisform. Jag föredrog min variant.

img_9063.jpg img_9062.jpg

Idag vaknade Thristan och hade fortsatt feber och ont i huvudet. Och när vi precis skulle sätta oss för att äta frukost så kräktes han. Han har inte ätit något sen lördag lunch, så han har ju ingenting att kräkas upp så det krampar i magen på honom. Jag försökte få i honom en smörgås till lunch. Han tog en miiiini tugga och kräktes direkt. Och framåt kvällen gav Emil honom en chokladbit, den kom upp lika fort. Åh, jag tycker så synd om honom alltså! Men han är SÅ himla duktig, går och kräks på toaletten när han behöver. Ligger i sitt rum och vilar och ser på tv resten av tiden. Vill vara ifred, men samtidigt ha mamma nära. Älskade vän, det gör så ont att se honom dåligt! Han somnade vid 18.30 ikväll och jag hoppas innerligt att han mår lite bättre imorgon och får i sig lite mer än bara vatten.

Så nu blir det vabb en vecka till. Har jag sagt att jag är trött på sjukdomar?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats