Hanna Loffart

Lite mer kalas – mormor fyller år!

Igår fyllde min mormor år, så ännu mer kalas stod på schemat.

Det är något alldeles speciellt att vara ute hos henne och Olle. Ett lugn som sällan infinner sig någon annanstans.

Hon bjöd som vanligt in till ett hejdundrande bullkalas! Vi var ganska få i år, jag fick ju representera min familj själv och två av mina systrar var iväg på annat. Men trevligt ändå såklart. Och dagens bästa, som är värt att antecknas för att så smånigen kunna påminnas om; när min lilla kusin på 3 år (som tränar på att vara utan blöja) ställer sig och kissar i min morbrors tofflor. Den synen…

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats