Hanna Loffart

Lite mer kalasande

Imorse var det skönt att vakna kan ni tro.
Ingen klocka som ringde, Thristan hade tassat upp själv och såg på tv.
Thiara kom upp strax efter 8 och Thexas en bra stund efteråt.
En lång mysmorgon i soffan och sen frukost tillsammans när alla vaknat till.
Ingen brådska eller massa saker att göra som resten av veckan.

Jag tog tag i det som var kvar att städa undan i köket efter kalaset igår. Ställde iordning möblerna igen, det gick snabbt och sen syntes det knappt att det varit ca 20 stycken middagsgäster här. Förutom det torkade korvbrödet som systerdottern Lowelia lämnat efter sig på mattan. En himla skön förmiddag, äntligen!

När klockan närmade sig 11 så bestämde vi oss för att åka hem till min mamma. Min bonuspappa fyller nämligen år i veckan och skulle bjuda på mat, kombinerat med Fars dags firande. Jag hade inte tänkt åka, då jag var helt slutkörd efter veckan samt att min biologiska pappa ville fira Fars dag samtidigt. Dessa jäkla Fars dagar alltså, enbart ångest för en som har dubbelt med pappor och får dåligt samvete hur man än gör. Men nu kände jag mig tillfreds med hemmet och barnen så vi åkte hem till mamma, insåg då att vi inte varit där sen i början av sommaren…

Vi bjöds på god lunch och tårta. Pojkarna var mest osams och dryga, både mot varandra och mot alla andra. Inte konstigt att jag inte åker iväg med dom, mindes jag då. Vi sitter hemma i vår lilla bubbla och väntar på att det kanske ska gå över någon gång, Just nu tvivlar jag…

104a809b-79eb-43d6-80f5-673bc9c9bb77.jpg

3dc14409-0789-40f2-a76f-b3b9681d91b7.jpg

709d27ba-b42e-4ce1-ad55-70b52b7bf131.jpg

a1d6dd55-c387-4092-8251-8b977341af22.jpg

Väl hemma igen så hann vi bara parkera bilen så kom min mamma och hennes man och hämtade upp Thexas och Thiara för att ta med dom på bio. Thristan skulle nämligen ha lite kalas (förlåt, pizzakväll) med sina kompisar och det var helt omöjligt att ha Thexas kvar hemma då. Så de ställde snällt upp och tog med sig barnen på bio och sen åt de på Burger King efteråt.

Kalaset var i vanlig ordning livat med det gänget och jag kände mig som världens tjatigaste mamma emellanåt. Men det gick ändå bättre än förra året, då de hoppade sönder våran soffa och vi fick köpa en ny. Thristan var i alla fall nöjd med att ha kompisarna där och två timmar gick väldigt fort ändå, trots att jag var mentalt inställd på kaos. Haha.

21bca20e-0871-47d2-ae25-8a2b4a0a0550.jpg

Syskonen kom hem när alla kompisar åkt, och de fick gå och lägga sig strax därefter.
Imorgon är det ny vecka och skola/dagis igen. Upp tidigt i tre dagar till, kämpa!

Nu har jag fyra maskiner torktumlad tvätt att sortera, sen – sängen!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats