Hanna Loffart

Lite mer olja

”Vad handlar din blogg om då?”
Tjaaae, mest OLJA faktiskt!

Haha, för lite så känns det just nu!
Jag vet inte hur många timmar jag har spenderat på den där altanen med att olja in den. Men nu flyter det på rätt bra och jag börjar se ett slut på eländet. Idag ska jag till pysselaffären och köpa en riktigt tunn pensel, det går nämligen inte att plocka bort belysningen i trallen så jag måste måla runt alla dessa små lampor. När det är gjort så är allt klart faktiskt! Igår höll jag på att olja altanen i 5 timmar, mer eller mindre. Thexas hade med sig en kompis hem och de lekte så bra att jag kunde dona med mitt. Små korta pauser för glassframtagning och korvstekning. Jag gick inte in förrän 21.30, rejält trött i kroppen.

Dessa bilder tog jag i tisdags kväll, så det har hänt lite mer än så nu.
Och alla dessa staket, pillerjobb!

img_3137.jpg

img_3140.jpg

img_3141.jpg

img_3142.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats