Hanna Loffart

Lite mer sjukstuga…

Dessa jäkla sjudomar alltså!

I måndags efter lunch började jag känna mig hängig, ont i huvudet. Tog en Alvedon och kände mig bättre. Åkte till bästa Therese i Vingåker och färgade håret. När jag kom hem så slog migränen till och sen låg jag med migrän hela natten. Igår var jag hemma och vabbade med Thristan och Thexas, jag låg på soffan helt orkeslös hela dagen. När jag hämtat Thiara på dagis så skjutsade jag killarna till deras pappa, som får vabba nu onsdag och tordag. Vi har liksom inte haft en frisk vecka sedan januari! Och så nytt jobb på det, nej nu fick han hjälpa till!

Och så igår kväll däckade jag ihop totalt. Ont i kroppen, ”feber”. Inatt har jag sovit dåligt, frossat, svettats. Men jag pallrade mig upp imorse, utvecklingssamtal på Thexas dagis och sen till jobbet. Ingen röst och inte vidare pigg eller fräsch alls. Det är tur att man kan stänga in sig på ett kontor och inte behöver visa sig för folk. När jag hämtat hem Thiara förut så vilade vi på soffan ända tills Emil kom hem. Helt slut är jag! Det blir en tidig kväll nu…

img_9153.jpg img_9203.jpg

Inte så stor förändring i håret, precis som jag ville ha det. Bort med det gråa och i med min egna färg i botten, och så blev det lite slingor i resten av håret. Jag har fått naturligt, lite guldiga slingor nämligen. Jättefint, och det ville jag förstärka lite. Skönt att känna sig fin och fräsch i håret i alla fall.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats