Hanna Loffart

Lite mer utekök

Igår kväll tog jag en lång runda i trädgården, jag älskar det verkligen. Och det är nog det jag mest ser fram emot med min semester sen; att bara strosa runt barfota och fixa med det som faller mig in. Jag inser själv när jag skriver det här att det låter lite tråkigt och nördigt, men då får det va så. Det har blivit ett sånt stort intresse för mig och nånting jag mår bra av. Att fixa och dona, inreda, planera, ha fina saker. Det har alltid legat mig varmt om hjärtat. Och kanske har det blivit ännu viktigare i och med min utmattningsdepression, att göra sånt man mår bra av.

Jag knäppte lite bilder i söndags på uteköket. Emil har nämligen kopplat på vatten där nu och det känns så lyxigt. Lite örter har jag även köpt dit. Själva snickerierna är inte klara ännu, det ska sättas för längst ner på framsidan och hela baksidan som täckas så det blir snyggt mot grannarna. Minst lika viktigt tycker jag då det står så nära deras tomt. Men det kanske får bli helgens projekt.

Barstolarna hittade jag på Ikea. Ett riktigt kap på 99:-/styck bara.
Knoppbrädor från Rusta.

Under den här uppbyggda lilla ”trekanten” så gömmer det sig en sten. Eller man kan nog kalla det för berg. När vi gjorde altanen så var det helt omöjligt för oss att få bort (hade behövt sprängas) så vi fick helt enkelt bygga in det. Nu tyckte jag det såg lite konstigt ut att bygga uteköket på den, men efter några dagar så insåg vi ju att det är ett perfekt trappsteg upp till vattnet för barnen. Tänk att något så oplanerat blev nåt så praktiskt bra!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats