Hanna Loffart

Loffart lista – Höstpepp

Det är dags för en ny lista, men nu med nytt namn såklart:

 

Loffart listar, tanken är att det ska komma upp en lista varje torsdag (så har tanken varit hela tiden, men nu vet hur det är när livet och annat kommer emellan) Så vi får se hur det blir. Lite olika listor utav alla dess slag i alla fall. För sånt tycker jag är skoj att läsa hos andra.

Den här veckan listar vi HÖSTEN som nu står för dörren.

Och där behöver vi nog alla lite positiva aspekter för att lättare se fram emot den mörka årstid som nu väntar.

Saker som jag ser fram emot med hösten:

– Rödvin, det ÄR inte alls lika gott med rödvin på våren och sommaren, då vill man ha något kalls rosé eller mousserande. Men nu! Så gott att mysa ner sig i soffan en kväll med några klunkar gott rödvin.
– Kantareller! Jag ÄLSKAR kantareller! Emil och Thiara har redan planerat in att de ska ut och plocka massor i år. Gärna för mig, som gärna undviker skogen…
– Varma kläder. Jag fryser allt som oftast och jämt, så jag ser fram emot att plocka fram mina varmt tröjor och sjalar nu. Och strumpor!
– Tända ljus, helt utan doft men det finns några favoriter från Voluspa som jag gillar mycket. Tex detta nedan.
– Sen ser jag fram emot lite lediga dagar med barnen, de har inte alls lika mycket aktiviteter under hösten som under våren (än så länge ska tilläggas)

Och för att ”stå ut” med hösten så har jag detta inplanerat:

– Resa till Italien med fyra av mina bästa vänner i slutet av september.
– Tjejkvällar, umgås med vänner som jag mår bra av.
– Spa. Jag gillar inte spa (tror jag) men vi har ett presentkort på Yasuragi som vi fick i bröllopspresent som vi ska utnyttja, tror det kommer göra susen i höst.
– Läsa böcker. Jag läser aldrig, men jag har som mål att i alla fall läsa EN bok i höst. Lägga undan dator, telefon och tv och bara läsa.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Hanna, vi måste ju göra något åt din header nu när ni bytt namn. Det var jag som gjorde den du har nu. Maila mig om du vill ha en ny så fixar vi det. 🙂

stats