Hanna Loffart

Lord Loffart of Glencoe

Igår var det ju Emils 30:onde födelsedag.
Han ville ju inte firas, men barnen dukade fram köpekakor tills han skulle komma hem från jobbet. Och Emil själv hade en tårta med sig. Gudomligt god!

img_5983.jpg

DSC02679

DSC02682

DSC02683

DSC02684

DSC02690

DSC02691

Världens sämsta bilder, vi har inga fönster i vårt kök – förutom ut mot altanen som har tak. Så mörkt och tråkigt hus vi bor i!

Hur som helst. Han skulle ju inte firas…
Men vem tror ni börjar bjuda in folk på fika SAMMA DAG? Emil i ett nötskal…

Men jag hade andra planer, vi skulle ut och äta middag.
Barnens gudmor Linda var snäll och ställde upp som barnvakt.
Det blev dock ingen ”romantisk middag för två” utan vi blev ett sällskap på 14 personer då våra familjer följde med. Vi åt mat på O´Learys här i stan och den här gången var det både god mat och service!

img_5992.jpg

img_5991.jpg

Emil åker till USA med två vänner nästa vecka, det är väl hans present det då han inte önskat sig något annat. Men han fick ändå lite småpresenter av oss. Strumpor av barnen (som alltid) En morgonrock med broderat namn och rivsalt. Och när vi var på O´Learys fick han en present till av mig.

För några år sedan var vi på en gårdsfest och dr myntades hans namn LORD Loffart (Loffart kallas han ju för sen urminnes tider) Så nu fick han namnet LORD i present av mig. Det kunde man nämligen få om man köpte en bit mark i Skottland. Så nu heter han, och får använda sig av i tex körkort, pass mm, Lord Loffart of Glencoe. Haha, jätteroligt ju! Han började genast att kolla på en resa till Skottland för att besöka sin mark.

img_5996.jpg

img_5997.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats