Hanna Loffart

Lördagen

SMHI-appen visade 0% regn hela dagen.
Men – det har regnat till och från hela dagen! Vad trött man blir!
Det blev inget målandes utomhus, men Emil målade runt fönstren inne.

img_1750.jpg

Men jag har ett bekymmer här.
I och med fönsterbytet så fick Emil göra nya fönsterbrädor, då de gamla inte passade in i ”hålen mellan fönstren” (ser ni vart jag menar?) Han fick köpa en lång bräda och såga ut. Han var så nöjd över att den blev djupare än innan till och med. MEN – det är den inte. För förut så satt fönsterbrädan utanför de där ”stolparna” mellan fönstrena, nu sitter ju liksom allt ihop och fönsterbrädan blev ju ca tio cm mindre. Haha, alltså han var SÅ nöjd med att ha gjort det där själv så det får va så. får se om jag får plats med våra tidigare krukor, eller hur vi ska göra. I-landsbekymmer.

Förutom fönstermålning så har Thexas varit iväg på kalas och Thristan har haft två kompisar här nästan hela dagen. Thiara har lallat runt i jeansshorts och en hatt och bara varit cool.

img_1741.jpg

img_1748.jpg

img_1749.jpg

Nu väntar snart sängen här, Emil ska åka till Tyskland imorgon bitti (läs; inatt) så jag ska gå upp med barnen imorgon. Bäst att lägga sig skapligt med andra ord. För Thexas väntar fotbollscup och han är extra taggad då hans pappa kommer hit till stan för att vara med honom. Väldigt tacksamt då det körde ihop sig lite med den där Tysklandsresan som egentligen var planerad till idag. Jag tror nämligen inte att Thexas syskon uppskattar att sitta och kolla på fotboll i fyra timmar.

Nej ni, sängen var det!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats