Hanna Loffart

Löwengrip från Matsmart.se

(Inlägget är i samarbete med Matsmart och innehåller annonslänkar)

För någon vecka sedan så tokreade Matsmart ut produkter från Löwengrip, då de bytt utseende samt namn.
Inget som helst fel på produkterna alltså.

Jag sparade mååånga hundralappar och passade på att testa lite nya produkter som jag inte testat innan också. Bla shampoo, balsam och hårinpackning. Och nog är de bra, eller de fyller ju sin funktion. Men lukten? Nej fy alltså, jag får kväljningar! Kanske vänjer man sig, men jag tror inte det. Jag är så känslig för dofter alltså. Håroljan som jag köpte däremot, mmm den luktar ljuvligt av citrus!

Deodoranterna är den enda jag använder och har så gjort i flera år, den absolut bästa! Doftar väldigt diskret och håller lätt en hel dag utan att lukta ”deosvett” liksom. För att inte tala om torrshampoot för brunt hår, äntligen ett torrshampoo som inte blir grått och dassigt när man har märkt hår. Jag har bunkrat upp med fem flaskor faktiskt… SÅ bra är den!

Nu är alla produkter av Löwengrip slut hos Matsmart, men jag läste att de skulle få påfyllning så håll utkik.

 

Jag passade även på att beställa hem en hel del skafferivaror från Matsmart. Så billigt verkligen! Nu har vi skafferiet fyllt utav popcorn och lättdryck inför sommaren. Så ett span hos Matsmart tycker jag ni ska ta även om ni inte är ute efter produkter från Löwengrip. Juni ut får man dessutom första lådan frakt gratis, och för er som bor här i närheten så kan man hämta ut varorna gratis och smidigt på deras lager.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats