Hanna Loffart

Lugn förmiddag hos oss

Efter att ha varit sängliggandes hela dagen igår så känner jag mig lite piggare idag,
Vaknade med migrän, men det botades med migräntablett och kaffe.

Blåsorna har inte blivit värre, det är nästan så jag hurrar över att det kanske inte blir mer än så här? Jag kan prata hyffsat och äta helt okej. Jag har dock en blåsa fram på tungspetsen som inte är ett dugg skön. Men efter förra gångens afte så har jag ingenting alls att klaga över!

Vi har en lugn förmiddag hemma. Thristan fixade frukost, inklusive kaffe till mig, för tredje dagen i rad. Vilken lyx va? Pojkarna har gjort sig i ordning och packat sina väskor, efter lunch ska jag skjutsa dom till deras pappa. Nu slappar de med varsin iPad en stund och Thiara leker skola med sig själv. Här nedan ringer hon och pratar med någon Melwin som gjort illa sitt ben i skolan, haha hennes fantasi är det inget fel på! Ser ni att telefonen är en Newbielapp som satt på hennes byxor? Haha.

DSC03434 DSC03436 DSC03439 DSC03440 DSC03443 DSC03444

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats